SCIPT 2017

Den 18. oktober 2017 avholdt vi den første "SCIPT" - Scelto Invitational Poker Tournament. Det ble en skikkelig suksess! Vi skriver derfor litt om motivasjonen og gjennomføringen.

NB: For ordens skyld vil vi opplyse om at det ikke var pengepremier, betalt inngang, betalte billetter, eller noen form for pengespill i dette arrangementet.

Vi har lenge ønsket å gjøre noe for partnere og venner i bransjen. Siden vi har noen som er interessert i poker i firmaet vårt, kom forslaget om å kombinere disse to. Planleggingen begynte allerede ved årsskiftet 2016/2017. Vi er jo veldig glade i å se logoen vår på customized stuff, så det gjaldt å begynne å planlegge hva som skulle produseres av ting og tang. Vi hyret inn han som har laget logoen vår til å designe en SCIPT-logo og baksiden på spillekortene. Han går under kunstnernavnet "Frimann", og er for øvrig aktuell med en kunstutstilling på Stortinget t-banestasjon.

SCIPT logo og kortstokk

Vi ønsket å gi deltakerne den samme pokerfølelsen man har i store pokerturneringer. For å få til det måtte vi ha turneringsleder og dealere på hvert bord. Poker Events med Torstein Iversen som turneringsleder og quizmaster viste seg å være et veldig godt valg. De leverte en veldig solid og profesjonell opplevelse. Poker Events leverte også pokerchips og profilerte duker til å ha på bordene.

SCIPT chips

Going down tonight! The first annual Scelto Invitational Poker Tournament #scipt #sceltolife

A post shared by Scelto AS (@scelto_as) on

Scelto leier et kontor i Rozenkrantz' gate 7 (Håndverkernes hus), og hos Håndverkeren Kurs- og Konferansesenter noen etasjer under oss kan man leie lokaler til kurs og andre arrangementer. Vi fant et perfekt lokale til å avholde SCIPT i. Sammen med Torstein kom vi frem til at vi ville ha seks bord med ni spillere på hvert bord.
Torstein Iversen

Da dagen endelig var kommet, kom i alt 47 deltakere (av 54 påmeldte og 150 inviterte). Vi begynte med en Kahoot for å sjekke kunnskapsnivået. Det var tydelig at mange hadde spilt en del! Etter dette fikk vi servert noen retter fra Toffes Catering. Til tross for litt lite kjøkkenplass, fikk Thorleif stelt i stand helt fantastisk mat. Vi hadde også eget øl til anledningen. Vi hadde to typer fra Oslo Brewing Company: Mellow IPA og Norwegian Blonde.

Ved inngangen til lokalet satte vi opp noen rollups levert av vår hoffleverandør av profilering, Brandr gruppen. I tillegg til rollups leverte de design til etikettene på ølflasken.

Da var det bare å sette i gang spillet! Vi startet rolig med lave blinds og lange runder, slik at de fleste fikk være med en god stund. Dealerne var også snille og godtok en del klabb og babb i begynnelsen.

Alle fra Scelto hadde en bounty på hodet sitt. De som klarte å slå ut en fra Scelto fikk, ja, rett og slett en Bounty. Ikke uventet satt vår egen Tor Eric Sandvik (også kjent som Judas fra diverse dataspill der man egentlig skal spille på lag) med en hel stack med Bounty litt utpå kvelden.

Spillet i gang

Etter hvert strammet det seg til, og vi fikk hyppigere og kraftigere økninger i blinds, samt en ante for hver runde. Folk begynte å falle fra, og seks bord ble til ett finalebord.

Finalebordet

Heads up

Til sist satt Hans Stubberud og Øyvind Kveine igjen. Gratulerer til Øyvind med førsteplassen! Godt spilt!

Vinneren Øyvind Kveine

Til sist ønsker vi å takke til alle som møtte opp, og til alle som har bidratt. Både innad i Scelto, og til Poker Events, Brandrgruppen, Toffes Catering, "Frimann", Oslo Brewing Company og Håndverkeren Kurs- og Konferansesenter.

Vi er svært fornøyde med utfallet, og har dessuten fått mye skryt for opplegget, noe vi synes er veldig gøy. Vi kan dermed nesten garantere at dette blir en tradisjon. Sees til SCIPT 2018!