Scelto ønsker Kent Iversen velkommen!

Nytt år, nye muligheter. Den 1. januar startet Kent Iversen i Scelto. Kent er en meget erfaren fullstack-utvikler med over 25 års erfaring. Han har gjennom sine mange oppdrag fylt roller som funksjonell arkitekt, løsningsarkitekt, tech lead, backend-utvikler, fullstack-utvikler og integrasjonsutvikler helt ned på databasenivå. Kent har også erfaring med å automatisere repetitive oppgaver og sette opp byggeløyper som deployer både på lokale servere og i skyen.

Gjennom sin brede erfaring innen teknologi, metode og domene får Kent tilbakemelding på at han gjør gode valg av teknologi basert på oppgavene som skal løses. Han liker kombinerte roller hvor han kan arbeide både med koding av systemer og håndtere arkitekt-oppgaver, og mener at denne kombinasjonen gir ham et bedre grunnlag for å designe gode og robuste løsninger.

Som person omtales Kent som omgjengelig, samarbeidsvillig, ansvarsfull, faglig interessert og han sprer godt humør i teamene han jobber i. Kent passer med andre ord godt inn i Scelto. Han er tung på kunnskap og lett å samarbeide med.

Velkommen til oss!

Dersom dere trenger bistand fra erfarne og hyggelige konsulenter eller du er en hyggelig og dyktig utvikler som ser etter nye muligheter kontakt:

Tor Eric Sandvik
Tlf: 90 96 90 97
E-post: tor.eric@scelto.no

eller

Ida Hveding Huse
Tlf: 92 23 11 76
E-post: ida.huse@scelto.no