Scelto ønsker Terje Lønøy og Fredrik Svensen hjertelig velkommen til familien!

Da har vi nok en gang gleden av å ønske to utrolig dyktige og hyggelige gutter velkommen. Hjertelig velkommen til oss Terje og Fredrik! Vi er stolte og ydmyke over at så mange flinke og hyggelige mennesker ønsker å være med oss på reisen, takk for tillitten!

Terje er en erfaren app- og frontend-utvikler med genuin interesse for godt design og gode brukeropplevelser. Han har blant annet utviklet appene til Norwegian og Kolonial. Terje har et sterkt faglig engasjement og har avholdt mange kurs og workshops, både internt og eksternt, samt vært en aktiv pådriver for interne faggrupper innenfor frontend og mobil. Terje er, som seg hør og bør i Scelto, en trivelig og sosial person med godt humør. På fritiden samler han på vinylplater, liker å gå turer i skog og mark og er en øl-entusiast. Velkommen Terje!

Fredrik er en dyktig fullstack .Net systemutvikler. Han har god erfaring fra helsebaserte webløsninger og hybrid-apper, både små webapper og større nett-løsninger ved bruk av moderne rammeverk. Han har hatt roller som DevLead, DevOps, utvikler og Scrum master. Fredrik er, som en ekte Sceltoer, en hyggelig og sosial person med godt humør. Fredrik er tilfeldigvis, som Terje, også er glad i vinyl. Han er også glad i å lage mat og å fotografere. Velkommen Fredrik!

Dersom dere trenger bistand fra erfarne og hyggelige konsulenter kontakt:
Tor Eric Sandvik
Tlf: 90 96 90 97
E-post: tor.eric@scelto.no