Scelto ønsker Ken Gullaksen og Seán Erik Scully hjertelig velkommen til familien!

Da har vi gleden av å ønske to utrolig dyktige og hyggelige gutter velkommen. Ken og Seán hjertelig velkommen til oss!

Ken er en selvdreven, kvalitetsbevisst og disiplinert full-stack utvikler med over ti års erfaring innen systemutvikling. Han er dyktig i flere programmeringsspråk og er sertifisert Oracle Java-utvikler. Han har erfaring fra flere store prosjekter og kodebaser, og kjenner det som må til for å gjøre kode vedlikeholdbar og robust nok til å tåle tidens tann.
Ken er en OSS entusiast og har bidratt til flere kjente Open Source biblioteker, samt publisert en del av sine egne. Hans mest populære, som ble publisert i 2012, har over 700 stjerner på github. Velkommen Ken!

Seán Erik Scully har god erfaring med utvikling på mobil og web. Gjennom flere prosjekter har han opparbeidet seg ekspertkompetanse på frontend, og har arbeidet tett både med UX- og designere for å gi gode brukeropplevelser så vel som gode visuelle inntrykk. Seán er en veldig grundig og samvittighetsfull utvikler med sans for små detaljer så vel som det store bildet. Han er flink til å tilpasse seg sine omgivelser, og alltid ivrig etter å lære nye teknologier og verktøy. Seán har blant annet holdt mange kurs og foredrag i JavaScript, React og GraphQL. Han er utdannet informatiker fra Universitetet i Oslo, med spesialisering innen språk- og søketeknologier. Velkommen Seán!

Dersom dere trenger bistand fra erfarne og hyggelige konsulenter kontakt:
Tor Eric Sandvik
Tlf: 90 96 90 97
E-post: tor.eric@scelto.no