Scelto ønsker Ismar Slomic og Hallvard Stark velkommen!

1. november startet det to nye flotte og flinke mennesker hos oss; Ismar Slomic og Hallvard Stark.

Ismar har 11 års erfaring som systemutvikler, senior teknisk arkitekt og teknisk teamleder med solid erfaring fra store og komplekse prosjekter innenfor offentlig og privat sektor som Sparebank 1, Statens Vegvesen, Statnett, Telenor og NAV. Han er en engasjert utvikler som brenner for faget og streber etter kontinuerlig kompetanseheving samtidig som han deler denne med andre rundt seg. Ismar brenner for mikrotjenestearkitektur, Domain Driven Design, kontainerarkitektur, hendelsesdrevet arkitektur, Cloudteknologi, DevOps, Lean og software craftmanship. På fritiden liker han å se på nye smarthus-løsninger og er en nyfrelst yoga entusiast.

Ismar Slomic

Hallvard har jobbet med webutvikling siden 2011, i en rekke prosjekter i forskjellige sektorer. Han er vant til å jobbe tett sammen med design og UX for å skape gode og brukervennlige løsninger på nett og mobil. Hallvard har god kjennskap og erfaring med universell utforming. Han er en imøtekommende, hyggelig og rolig person som er opptatt av å gjøre godt og grundig arbeid som han kan være stolt av. Han er alltid nysgjerrig på å lære mer innenfor fagfeltet, og han lærer villig bort av sin egen kunnskap. På fritiden liker Hallvard å lage mat, reise og oppleve nye destinasjoner og ta seg en løpetur så fort anledningen byr seg.

Hallvard Stark

Som seg hør og bør i Scelto er begge veldig hyggelige. Velkommen til oss!

Scelto er blitt 29 personer og vi er fortsatt på utkikk etter flinke og hyggelige systemutviklere. Vi er spesialister på systemutvikling med en sosial profil, se mer på scelto.no. Ta kontakt hvis du tror Scelto er noe for deg!

Tor Eric Sandvik
Daglig leder Scelto
Tlf: 90 96 90 97
E-post: tor.eric@scelto.no