Scelto ønsker Ann Katrin Gagnat og Kristoffer Mysen velkommen til familien!

2. mai startet det to nye flotte og flinke mennesker hos oss; Ann Katrin Gagnat og Kristoffer Mysen.

Ann Katrin er en hyggelig og erfaren konsulent og har jobbet i bransjen siden 2006. Hun har Master of Science og er fullstack-utvikler. Ann Katrin har omfattende kompetanse i React og på Java-plattformen. Hun kan ta flere roller og har erfaring både som utvikler, arkitekt og teamleder. Bransjeerfaring har hun bl.a. fra bank og finans, varehandel og offentlig sektor. På fritiden planlegger hun neste oppussingsprosjekt hjemme, og kobler av med en løpetur.

Kristoffer er en dyktig seniorkonsulent med erfaring siden 2006. Som akademisk bakgrunn har han en Master of Science ved Universitetet i Oslo. Siden starten av sin karriere i 2006 har han kontinuerlig jobbet som utvikler og arkitekt, primært med backend-løsninger basert på Java. Samtidig  har han opparbeidet seg en solid frontend-erfaring og jobber nå som fullstack-utvikler. På privaten er Kristoffer en familiemann som setter like stor pris på en lang joggetur i skogen så vel som en god bok foran peisen.

Som seg hør og bør i Scelto er begge veldig hyggelige. Velkommen til oss!

Scelto er blitt 24 personer og vi er fortsatt på utkikk etter flinke og hyggelige systemutviklere. Vi er spesialister på systemutvikling med en sosial profil, se mer på scelto.no. Ta kontakt hvis du tror Scelto er noe for deg!

Tor Eric Sandvik
Daglig leder Scelto
Tlf: 90 96 90 97
E-post: tor.eric@scelto.no