Scelto Invitational Poker Tournament 2022 (SCIPT)

For fjerde gang gikk den 26. oktober 2022 SCIPT av stabelen. Dette er et event hvor vi inviterer samarbeidspartnere og venner til en uformell kveld med poker, mat og noe godt å drikke. Det kom hele 90 personer til årets SCIPT, noe som er rekord.

En konsentrert samling av hyggelige mennesker!

I år hadde vi lyst til å gi noe tilbake til de som trenger det mer enn oss. Så alle som slo ut en spiller fra Scelto fikk 3000,- kr de skulle gi til en forhåndsvalgt veldedig organisasjon. I løpet av kvelden endte vi med å gi 30 000,- til Leger uten grenser, 15 000,- til Stine Sofies Stiftelse, 15 000 til Regnskogfondet, 15 000 til NOAH - for dyrs rettigheter og 15 000 til LUB - landsforeningen for uventet barnedød. Totalt  ga Scelto 90000,- til veldedige organisasjoner. Takk til disse organisasjonene for den fantastiske jobben de legger ned for å gjøre verden bedre!

30 000,- kr ble gitt til Leger uten grenser

Nytt av året var at vi arrangerte SCIPT på Rebel i Universitetsgata 2. Expo-området der passer utmerket til slike typer arrangementer.

Scelto har laget egne pokerchips og pokerbord for anledningen.

Etter seks timer med spilling sto det igjen én vinner. I år var det Paal Holter som trakk det lengste strået. I tillegg til heder og ære gikk han hjem med en Ooni Karu 16 pizzaovn  og en pokal som sikkert får stå på peishyllen i all fremtid :) Gratulerer Paal, bra spilt!

Til informasjon så var arrangementet gratis og premiene sponset. Takk for i år og vi gleder oss allerede til neste år!

Dersom dere trenger bistand fra erfarne og hyggelige konsulenter eller du er en hyggelig og dyktig utvikler som ser etter nye muligheter kontakt:
Tor Eric Sandvik
Tlf: 90 96 90 97
E-post: tor.eric@scelto.no