Scelto har bikket 10

Det har skjedd mye siden sist oppdatering. Vi har vokst fra 7 til 11 og har blitt en solid tilbyder av konsulenttjenester i Oslo. Siste tilskudd til vår stokk med dyktige konsulenter er Jan Erik Svensen.

Jan Erik er en trivelig og dyktig fullstack-utvikler på Java-plattform med god kompetanse på frontend. Han har 18 års erfaring med utvikling og 45 års erfaring som gledesspreder. Vi ønsker Jan Erik hjertelig velkommen i familien!

Det er riktignok en god stund siden, men Erlend Nilsen ble også en del av Scelto i januar 2016. Han har 11 års erfaring og er AMS-ninja, Java-utvikler og løsningsarktitekt.

Erik Malmedal Salhus begynte i april 2016 og har 10 års erfaring som utvikler. Erik er svært interessert i frontend, og har også svært god erfaring med Java-plattformen.

Richard Rennemo begynte 1. august 2016. Richard har jobbet med utvikling siden 2000 og har dermed god kontroll på Java-plattformen. Han har også jobbet en del med frontend og DevOps i de senere år.

I tillegg til å være faglig kvalifiserte er disse gutta, som en Scelto-ansatt skal være, trivelige, selvgående og positive bidrag til ethvert prosjekt og arbeidsmiljø. Velkommen!